A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Команда волейболісток Рашівського ліцею виборола ІІІ місце на фінальних змаганнях чемпіонату ТО ГО «ВФСТ «Колос»!

26 березня 2023 року за сприяння Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації і Полтавського обласного відділення НОК України в м. Решетилівка проведено фінальні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Полтавській області з волейболу серед дівчат 2007 року народження і молодших.

14:02 28.03.2023

Представниці закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади стали учасницями завершального IV етапу XXІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Його називають однією з найцікавіших постатей ХХ століття: простий бойківський хлопець із Карпат, який у чужині став успішним, завжди мав відчуття обов’язку перед рідною стороною. Петро Яцик вважав, що найбільш ефективно і перспективно вкладати гроші в освіту, він популяризував українську історію, мову і науку, інвестував зароблені гроші у знання про Україну.

11:07 27.03.2023

НАШІ ПЕДАГОГИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОФЕСІЙНО ЗРОСТАТИ

З 10 по 24 березня 2023 року за модерації працівників комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проводилися засідання територіальних професійних спільнот педагогічних працівників різних фахів і бібліотекарів закладів та установ освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад. Засідання проводилися в офлайн та онлайн режимах, на платформах GoogleMeet та Skype. Педагогічна діяльність в якій би формі вона не відбувалася – це складна за функціональною структурою та психологічним змістом праця, яка потребує від педагога прояву всіх властивостей і характеристик його особистості. Нагадаємо, що участь педагогів і бібліотекарів у територіальних професійних спільнотах виключно добровільна.

09:22 27.03.2023

Про проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді Полтавської області

Повідомляємо про проведення Полтавською академією неперервної освіти імені М.В.Остроградського опитування, що триватиме до 30 березня 2023 року в рамках другого етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Опитування анонімне, коротке та не забирає багато часу. В опитуванні можуть взяти участь: учні 5-11 класів, батьки, дідусі, бабусі та будь-хто з бажаючих. (Чим більше буде учасників опитування – тим краще).

15:12 25.03.2023

ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ ІЗ БІОЛОГІЇ

Пропонуємо потенційним учасникам НМТ виконати у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти 30 завдань із біології.

11:36 24.03.2023

Проведено змагання І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» у залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року.

23 березня 2023 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено змагання І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» у залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року.

15:00 23.03.2023

Науково-практична інтернет-конференція «STEM-ОСВІТА: МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ» в межах Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2023».

Шановні колеги: науково-педагогічні й педагогічні працівники, керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, професійної (професійно-технічної), вищої та післядипломної освіти, фахівці органів управління освітою, працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників та всі зацікавлені цією проблематикою! Запрошуємо узяти участь у роботі науково-практичної інтернет-конференції «STEM-ОСВІТА: МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ» в межах Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2023».

18:29 20.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень