A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Триває прийом заявок на конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023»

По всій Україні громадські організації, батьківські спільноти, танцювальні та театральні студії, музичні колективи, спортивні клуби, фотографи й просто небайдужі проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

14:40 24.04.2023

Проведено виїзне засідання територіальної професійної спільноти працівників психологічної служби

21 квітня 2023 року з метою обміну власним досвідом, обговорення особливостей роботи соціального педагога та практичного психолога та з нагоди Всеукраїнський день психолога, комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено виїзне засідання територіальної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів і установ освіти Гадяцької міської, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської сільських територіальних громад.

16:53 21.04.2023

Проведено територіальний семінар-практикум для вчителів української мови та літератури

20 квітня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено територіальний семінар-практикум «Сучасні тренди у викладанні української мови та літератури». У заході взяли участь учителі-філологи закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської територіальних громад. Педагоги ділилися досвідом, розповідали про власну систему роботи з використання сучасних ефективних методик, таких як застосування тестових технологій, формування в учнів критичного мислення, уведення елементів гейміфікації в начальну діяльність. Учителі говорили про сучасні тенденції викладання філологічних дисциплін, а також презентували матеріали щодо використання дидактичних ігор. Саме вони допомагають зробити уроки цікавими, а не нудними: завдання із застосуванням ігор подобаються дітям та урізноманітнюють види навчальної діяльності на уроці мови та літератури.

09:18 21.04.2023

Проведено практикум для педагогів ЗДО № 2 «Берізка» Гадяцької міської ради «Психологічна підтримка педагога в умовах сьогодення»

19 квітня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради  у рамках проєкту «Психолог поруч» проведено практикум для педагогічних працівників закладу дошкільної освіти № 2 «Берізка» Гадяцької міської ради «Психологічна підтримка педагога в умовах сьогодення». Психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна Аколович ознайомила присутніх з реакціями та причинами стресових розладів, практиками і техніками, які спрямовані на створення умов для психологічного розвантаження педагогів, стабілізації емоційного стану («Робота з внутрішніми переконаннями», «Коров’яча медитація», «Три позиції», «Я повинна, Я хочу, Я буду» тощо). Учасниці заходу навчалися засобам психопрофілактики психічного здоров’я, відновлення міжособистісних зв’язків, розвитку самоусвідомлення, саморефлексії, самоаналізу як необхідних складових здоров’я педагога. Інформує психолог  Гадяцького ЦПРПП  Тетяна АКОЛОВИЧ

10:13 20.04.2023

Про безкоштовний онлайн-курс «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни»

Рекомендуємо педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти пройти навчання за безкоштовним онлайн-курсом «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни», розробленим ГО «Освіторія» у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra та Міністерством освіти і науки України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Мета курсу: підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо особливостей освітнього процесу під час війни та психологічної підтримки вчителів, учнів і батьків. Реєстрація на курс здійснюється за посиланням:

14:00 14.04.2023

Наш представник увійшов до п'ятірки кращих педагогів на всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023" у номінації "Захист України"

Освітня галузь була і залишається для країни пріоритетною. Адже якісна робота вчителя – це якісна освіта учня. Впевнені, що тільки успішними будуть досягнення учасників професійних конкурсів задля виявлення та підтримки талановитих освітян, поширення їхнього кращого педагогічного досвіду, розвитку творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності.

11:47 14.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень