A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Оголошено про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024"

Міністерство освіти і науки України оголосило про підписання наказу Міністерства освіти і науки України від 07.06.2023 № 705 «Про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2024". Наказ визначає номінацію конкурсу та затверджує склад центрального оргкомітету та журі другого туру.

20:16 10.06.2023

Наші представники стартували на чемпіонаті Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2023 року

1 червня 2023 року стартували ігри чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2023 року. Метою цих змагань є популяризація та подальший розвиток дитячо-юнацького футболу в Полтавській області і забезпечення необхідного рівня майстерності юних футболістів. Загальне керівництво змаганнями та контроль за проведенням чемпіонату здійснює громадська спілка «Асоціація футболу Полтавщини». Змагання проводяться в чотирьох вікових категоріях в два етапи – попередній та фінальний. На попередньому етапі команди старшої і середньої вікових груп розподілені по групах за територіальним принципом проводять змагання у два кола – вдома та на виїзді. Команди молодших груп проводять змагання у два кола за туровою системою.

16:55 10.06.2023

Пропонуємо вчителям історії долучитися до громадського обговорення проєкту Концептуальних засад реформування історичної освіти в системі загальної середньої освіти

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Концептуальних засад реформування історичної освіти в системі загальної середньої освіти.

15:07 09.06.2023

Презентовано посібник  «Як допомогти учням і батькам у часи війни: керівництво для тренерів»

Вказаний посібник  «Як допомогти учням і батькам у часи війни: керівництво для тренерів» містить методичні рекомендації щодо реалізації практик, спрямованих на підтримку вчителів початкових класів, які працюють у складних умовах, пов’язаних із війною, переживанням стресових ситуацій, і мають віднайти в собі ресурси для ефективної роботи й підтримки своїх учнів, а також їхніх батьків.

13:04 09.06.2023

НМТ-2023: ОСНОВНА СЕСІЯ

Основні сесії національного мультипредметного тесту проходитимуть протягом червня в Україні та в 47 містах 30 інших країн.

19:21 03.06.2023

Підведено підсумки Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади та Спартакіади громад 2022/2023 навчального року     

2 червня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Опорного закладу «Лютенський ліцей імені М.Л.Величая» Лютенської сільської ради проведено виїзне засідання територіальної професійної спільноти вчителів фізичної культури і предмета «Захист України» закладів освіти Гадяцької міської, Великобудищанської, Краснолуцької, Петрівсько-Роменської, Лютенської і Сергіївської сільських територіальних громад. Захід проведено з метою підведення підсумків Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади та Спартакіади громад 2022/2023 навчального року і визначення перспектив розвитку спільноти у 2023/2024 навчальному році.    

11:01 03.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень