A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Вітаємо випускників-дев'ятикласників 2023 року з отриманням документів про базову загальну середню освіту!

Вітаємо наших випускників-дев’ятикласників закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад з закінченням базової школи! Дорогі наші діти, ви ступаєте на новий життєвий етап, нехай же він буде мирним, чарівним і плідним. Прекрасних вам починань, пам’ятних яскравих подій, нових знань та сильної волі. Нехай ніщо вас не зупиняє на шляху до поставлених цілей і не затьмарює ваш настрій. Грандіозних успіхів вам у подорожах чарівними лабіринтами життя.

14:50 28.06.2023

Інформаційні матеріали до Дня Конституції України – 2023

Шановні колеги! Інформуємо вас, що Українським інститутом національної пам’яті підготовлено та надано Міністерству освіти і науки України інформаційні матеріали до 27-ї річниці прийняття Конституції України – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

14:02 26.06.2023

Про алгоритм дій закладів освіти щодо укриття в захисних спорудах

Нагадуємо вам, що державною службою України з надзвичайних ситуацій розроблено «Алгоритм дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, органів управління освітою, керівників закладів освіти щодо забезпечення укриття учасників освітнього процесу у фонді захисних споруд цивільного захисту» (лист ДСНС від 06 липня 2022 року № 16-3314/162-2), який розміщено на офіційному сайті комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради у підрозділі «Рекомендації» розділу «Нормативний путівник» за посиланням:

14:13 23.06.2023

Про проведення історичного марафону «Конституційний процес як консолідаційний чинник націєтворення» в онлайн режимі

Керуючись листом Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» від 21 червня 2023 року № 01-15/169 «Про проведення історичного марафону «Конституційний процес як консолідаційний чинник націєтворення» доводимо до Вашого відома, що відповідно плану роботи Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» на літній період та до Дня Конституції України 28 червня 2023 року з 12:00 год. по 13:00 год. буде проведено історичний марафон «Конституційний процес як консолідаційний чинник націєтворення» в онлайн режимі.

15:47 22.06.2023

Патріотичний кейс дошкілля України

Дошкілля України напередодні важливого для всіх нас свята 28 червня Україна відзначатиме  річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

13:51 22.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень