A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено триденні навчально-польові збори зі здобувачами освіти 11-х класів

Дата: 30.04.2024 17:28
Кількість переглядів: 31

З метою вдосконалення знань, умінь і навичок учнів з навчального предмета «Захист України», визначення рівня їх готовності до строкової військової служби у Збройних силах та інших військових формуваннях України 24-26 квітня 2024 року проведено триденні навчально-польові збори зі здобувачами освіти 11-х класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад та Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради.

У рамках навчально-польових зборів ліцеїсти відпрацювали 18-часову програму та спробували свої сили в опануванні практичних навичок, дій і нормативів з військової справи, прикладної фізичної підготовки, навичок надання першої домедичної допомоги та тактичної медицини. 

Практичні заняття пройшли на території закладів освіти, де випускники закріпили теорію практичними навичками: з вогневої та тактичної підготовки; з надання домедичної допомоги.

Під час проведення навчально-польових зборів здобувачі освіти отримали належні практичні навички та позитив, продемонстрували свою витривалість і силу.

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень