A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Проведено семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти

Зміни які визрівають в системі дитячої освіти, як ніколи, виявляються глибокими, такими, що зачіпають самі основи про те, що таке дошкільна освіта у сучасному суспільстві, який її сенс. Тож потрібне створення нового уявлення, інноваційної парадигми дошкільної освіти у світлі змін і тенденцій, що відбуваються у розвитку суспільства, необхідне осмислення процесів, які функціонують у дошкільній освіті з метою вироблення розуміння нового її стану.

15:50 20.02.2024

Проведено консультацію для шкільних бібліотекарок

19 лютого 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено консультацію для шкільних бібліотекарок закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади.

14:15 20.02.2024

Вітаємо переможців обласної учнівської олімпіади з географії!

Географія – чи не єдина навчальна дисципліна, яка, маючи величезний світоглядний потенціал, формує комплексне уявлення про Землю як планету людей, виховує в учнів патріотизм і любов до свого краю, вчить їх орієнтуватися у складних світових соціально-економічних процесах, що постійно змінюються. Від рівня сформованості географічної предметної компетентності залежить здатність учнів застосовувати набуті знання, уміння, навички, способи діяльності, власний досвід у нестандартних ситуаціях із метою розв’язання певних життєво важливих проблем.

10:35 19.02.2024

У Гадячі проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

17 лютого 2024 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

16:32 17.02.2024

Вітаємо з днем народження колегу Тетяну Петрівну Аколович!

Сьогодні, 17 лютого, день народження у нашої колеги – психолога і профспілкового організатора комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради АКОЛОВИЧ ТЕТЯНИ ПЕТРІВНИ

08:01 17.02.2024

Гадяцькі баскетболісти і баскетболістки змагатимуться у фіналі змагань баскетболу 3×3 в залік VІ Гімназіади Полтавщини!

10 лютого 2024 року на спортивній базі Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шишацької селищної ради проведено зональні змагання VІ Гімназіади Полтавщини з баскетболу 3×3 (ІІІ зона). Загальне керівництво з організації та проведення цих змагань здійснює Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України.

16:13 13.02.2024

Вітаємо переможниць ІІІ (обласного) етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

10 лютого 2024 року в Полтавській області в онлайновому режимі проведено ІІІ (обласний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Його метою є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді.

15:17 13.02.2024

Вітаємо переможців обласної учнівської олімпіади з історії!

Як уже повідомлялося раніше, 10 лютого 2024 року в області проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. У заході взяли участь 100 учнів 8-11 класів, що представляли територіальні громади Полтавщини.

10:17 13.02.2024

Вітаємо переможницю обласної учнівської олімпіади з англійської мови!

Як уже повідомлялося раніше, 11 лютого 2024 року в області проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. У заході взяли участь 111 здобувачів освіти 9-11 класів закладів освіти з різних куточків Полтавщини.

09:20 13.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень