A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Проведено відкритий міський турнір зі спортивної стрільби

І відкриті міські військово-патріотичні ігри «Крокуємо до Перемоги» проводяться у 2023/2024 навчальному році за ініціативи комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради і складатимуться з п’яти видів змагань: відкритих міських змагань військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл»; відкритого міського турніру зі спортивної стрільби; відкритих міських змагань дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»); відкритої міської Спартакіади серед допризовної молоді та відкритих змагань обласного фізкультурно-патріотичного фестивалю серед учнів «Козацький гарт».

16:29 28.03.2024

Проведено змагання дівчат з мініфутболу в залік І Гімназіади громад

27 березня 2024 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі комунальної установи «Гадяцька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Гадяцької міської ради та Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради проведено змагання дівчат з мініфутболу в залік І Гімназіади громад.

21:13 27.03.2024

Новий онлайн-курс “Цифровий учитель” для підтримки дистанційного навчання

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-курсі “Цифровий учитель“, який спрямований на підтримку дистанційного навчання. Курс розроблено ЮНЕСКО у співпраці із студією онлайн-освіти EdEra та Інститутом освіти для миру та сталого розвитку ім. Махатми Ганді ЮНЕСКО (MGIEP) за підтримки гранту Google.org та Міністерства освіти і науки України, з метою забезпечення доступності та інклюзивності онлайн освіти для всіх учнів.

12:15 26.03.2024

Проведено змагання дівчат з волейболу в залік І Гімназіади громад

21 березня 2024 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено змагання дівчат з волейболу в залік І Гімназіади громад.

16:52 21.03.2024

Проведено тематичну онлайн-консультацію для голів територіальних професійних спільнот педагогічних працівників

Комунальна установа «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради завжди акцентує увагу на питанні професійного розвитку педагогічних працівників, що передбачає постійну самоосвіту, участь у програмах підвищення кваліфікації та будь-які інші види і форми професійного зростання.

11:18 20.03.2024

Команда волейболісток Гадяцької громади виборола срібні нагороди на фінальних змаганнях чемпіонату Територіальної організації ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариства «Колос» у Полтавській області!

За підтримки Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації, за сприяння Полтавського обласного відділення НОК України і федерації волейболу в місті Миргород завершилися фінальні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Полтавській області з волейболу серед дівчат 2008 року народження і молодших.

20:56 16.03.2024

Проведено тренінг за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» для педагогів закладів освіти Гадяцької громади

16 березня 2024 року на базі Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради, за сприяння комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради для вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади було проведено тренінг за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти.

19:57 16.03.2024

Проведено онлайнову тематичну нараду «НМТ-2024. Що потрібно знати про реєстрацію»

13 березня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради  проведено онлайнову тематичну нараду «НМТ-2024. Що потрібно знати про реєстрацію».

14:00 14.03.2024

Про конференцію «FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті»

Шановні колеги! Інформуємо вас, що Національний банк України, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та Міністерство освіти і науки України за підтримки Проєкту USAID «Інвестиції для стійкого бізнесу» організовують конференцію «FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті». 

16:57 12.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень