A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Х Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми-2024»

У рамках реалізації інноваційного освітнього проєкту на всеукраїнському рівні за темою «Розвиток підприємницької компетентності здобувачів освіти» на базі закладів освіти Дніпропетровської, Кіровоградської, Одеської, Тернопільської, Чернівецької та Чернігівської областей у жовтні 2023 – вересні 2028 років (наказ Міністерства освіти і науки України від 06.11.2023 № 1371) відбудеться Х Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми-2024».

15:51 12.03.2024

НМТ-2024: що потрібно знати про реєстрацію

14 березня о 9.00 розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі. 

22:10 11.03.2024

Вчителів історії, української мови та літератури, мистецтва запрошують до участі в проєкті «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті»

Команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси, оголошує новий набір учителів, які прагнуть упроваджувати сучасні методики навчання та сприяти розвитку медіаграмотності серед молодого покоління.

21:58 11.03.2024

Вітаємо переможницю ІV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Нещодавно підбито підсумки ІV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу», який проведено Науково-дослідним інститутом українознавства МОН України, з метою вивчення, узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду вчителів закладів освіти України та української діаспори.

17:00 06.03.2024

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України в 2023/2024 навчальному році

На Полтавщині завершився II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України, який проходив у період з 1 по 4 березня 2024 року. Незважаючи на труднощі, викликані російською агресією проти України, в обласному етапі Конкурсу-захисту цього року взяли участь 549 членів наукових товариств Полтавського територіального відділення МАН України у 69-х секціях 12-ти наукових відділень. Найбільше науково-дослідницьких робіт було подано до гуманітарного наукового профілів – 147. У природничому науковому профілі змагалися 143 проєкти, а в суспільному науковому профілі – 141. У секціях фізико-математичного і технічного профілю конкуренція також була високою, адже проєкти представили 118 старшокласників.

16:24 05.03.2024

Про Всеукраїнський семінар по залученню учнівської молоді до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах учнівської ліги «Здорова Україна» та шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

Шановні колеги! Інформуємо вас, що 26 лютого 2024 року о 14:00 год. в онлайновому форматі відбудеться Всеукраїнський семінар по залученню учнівської молоді до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах учнівської ліги «Здорова Україна» та шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

14:51 23.02.2024

Про проведення Другого Відкритого Всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup-2024»

Шановні колеги! Інформуємо вас, що Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна ініціює проведення Другого Відкритого Всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup-2024» (далі – Турнір).

14:43 22.02.2024

Щодо матеріалів до 10-ої річниці початку спротиву окупації Криму і початку російсько-української війни

Шановні колеги! Нагадуємо, що 26 лютого 2024 року в Україні відзначатимуть 10 років початку спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула росія проти України. Цей день покликаний згадати та вшанувати мужність тисячі жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг на підтримку територіальної цілісності України. А також всіх, хто продовжував і продовжує чинити опір окупантам на півострові. Адже боротьба триває.

09:52 22.02.2024

Безкоштовний онлайн-курс "Єдина Україна: становлення національної ідентичності"

Шановні колеги, інформуємо вас, що Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!

09:01 22.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень