A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Здобувачі освіти Ціпківської гімназії за результатами участі в III Міжнародному уроці доброти отримали подарунок освітньо-розважальну настільну гру “Happy paw”

Здобувачі освіти Ціпківської гімназії Краснолуцької сільської ради за результатами участі в III Міжнародному уроці доброти отримали подарунок освітньо-розважальну настільну гру “Happy paw”.

16:58 28.12.2022

Гадячанки серед переможниць обласного конкурсу «Здорове життя – успіх буття»

З метою залучення учнів до поглибленого вивчення природничих дисциплін, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації, пропаганди здорового способу життя, за ініціативи Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» проведено обласний конкурс для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття», який цьогоріч проводився у форматі онлайн за допомогою дистанційних технологій освіти. На Конкурс було подано 203 проєкти. Взяли участь команди з 28 територіальних громад Полтавщини.

11:00 28.12.2022

Представниця Лютенської громади серед переможців обласного конкурсу імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями»

З метою відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди та в зв’язку з оголошенням в Полтавській області 2022 року Роком Григорія Сковороди, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 899-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди», проведено обласний конкурс імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями» із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо).

13:50 26.12.2022

Проведено змагання юнаків з баскетболу в залік Спартакіади громад 2022/2023 навчального року

22 грудня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки проведено змагання юнаків з баскетболу в залік Спартакіади громад 2022/2023 навчального року.

16:15 22.12.2022

Розроблено Методичні рекомендації щодо впровадження Професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти»

Міністерством освіти і науки України та Державною установою «Український інститут розвитку освіти» розроблено Методичні рекомендації щодо впровадження Професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти» (далі – Професійний стандарт). Основна мета – надати практичні рекомендації педагогічним працівникам, керівникам (директорам) закладів дошкільної освіти, відділам/управлінням освітою, структурним підрозділам, центрам професійного розвитку педагогічних працівників, закладам вищої, фахової передвищої освіти, суб’єктам підвищення кваліфікації щодо використання та впровадження Професійного стандарту.

09:08 22.12.2022

Проведено семінар-практикум для працівників психологічної служби закладів освіти «Інформаційна гігієна для дорослих та дітей як фактор збереження психічного здоров'я»

21 грудня 2022 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено семінару-практикуму для працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської територіальних громад «Інформаційна гігієна для дорослих та дітей як фактор збереження психічного здоров'я».

17:27 21.12.2022

Конференцію "Формування цифрової компетентності педагогічних працівників" перенесено на 19 грудня

Шановні колеги! Інформуємо вас, що у зв'язку з масштабним ракетним обстрілом Українських міст конференція "Формування цифрової компетентності педагогічних працівників" відбудеться 19 грудня 2022 року о 11.00 ранку. Трансляція відбуватиметься на youtube-каналі EdPro за цим посиланням. Компанія EdPro та Інститут модернізації змісту освіти продовжують підтримувати освітян. Учасники конференції зможуть отримати сертифікат підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2 год, заповнивши цю форму. 

20:45 17.12.2022

Проведено змагання юнаків з баскетболу в залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року

15 грудня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки проведено змагання юнаків з баскетболу в залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року.

15:15 15.12.2022

Гадячанин взяв участь у ІІ турі Обласного чемпіонату з інформаційних технологій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє»

11 грудня 2022 року на базі Гадяцького ліцею №3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради проведено ІІ (обласний) тур Обласного чемпіонату з інформаційних технологій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє» для предчтавників наших громад.

19:00 11.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень