A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Новини і оголошення

Триває реєстрація учасників Фотовиставки до Дня Соборності України "Україна - це ми!"

Інформуємо, що до 16 січня 2023 року триває реєстрація учасників Фотовиставки до Дня Соборності України "Україна – це ми!". Звертаємо Вашу увагу, що до початку реєстрації у Фотовиставці потенційні учасники попередньо публікують її у відкритому доступі на сторінці закладу у соціальній мережі або офіційному сайті, згіднo Порядку проведення. Порядок проведення Фотовиставки та інші умови участі читайте на  офіційному сайті Комунального закладу "Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради" у рубриці "Новини" за покликанням: https://www.poltavatourcenter.pl.ua/news-pagew2.html

16:45 06.01.2023

З Різдвом Христовим!

Дорогі друзі! Різдво Христове – одне з найбільших релігійних свят. Свято, яке символізує початок, любов та надію. Вітаю усіх з Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом і теплом, радістю і благополуччям. Нехай цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу, знищить все зло, й доля більше не буде випробувати нас на міцність! Хай Господня сила та опіка будуть завжди поряд, зміцнюють нашу віру, розтоплюють наші серця та дають нам впевненість робити успішні кроки! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями!

08:13 06.01.2023

У Гадячі проведено шаховий турнір «Різдвяні канікули – 2023»

Про користь шахів можна говорити нескінченно. Сучасне життя потребує від людини гнучкого мислення, широкої ерудиції, вміння вирішувати різні проблеми. Інтелектуальний розвиток особистості слід починати з раннього дитинства. Дуже важливо виховати у дитини вміння концентрувати увагу, аналізувати ситуації та робити висновки, моделювати певну реальність та способи поведінки у ній. Шахи є одним із тих засобів, що дають змогу педагогам успішно виконувати ці завдання та оптимізувати всебічний розвиток дітей. Шахи – це настільна логічна гра. А як відомо, саме під час гри формуються довільні форми поведінки, відбувається розвиток вищих психічних функцій – уваги, сприймання, пам’яті, мислення; закладаються риси характеру майбутньої особистості.

17:43 05.01.2023

Наші переможці ІІІ обласного конкурсуекологічної інфографіки «Збережемо біорізноманіття рідного краю» імені Олени Байрак

ІІІ обласний конкурс екологічної інфографіки для учнів 5–11 класів «Збережемо біорізноманіття рідного краю» імені Олени Байрак проведено у 2022 роціу заочному форматі. Він має на меті залучення учнів для поглибленого вивчення природничих дисциплін, формування науково-дослідницького еколого-біологічного світогляду, створення умов для самореалізації юних науковців Полтавщини. Конкурс проводив комунальний заклад Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді». На обласний конкурс було подано 28 дослідницьких проєктів, у ньому взяли участь команди з 8 територіальних громад Полтавщини (зокрема Гадяцької та Петрівсько-Роменської), закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

17:39 05.01.2023

Вітаємо переможниць обласного конкурсу для учнів 1-11 класів «Кристали: структура, властивості»

16 грудня 2022 року на базі Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» у форматі онлайн проведено щорічний обласний конкурс «Кристали: структура, властивості».

08:22 05.01.2023

У Гадячі проведено змагання відкритої спартакіади «Різдвяні канікули – 2023» з настільного тенісу

4 січня 2023 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено змагання відкритої спартакіади «Різдвяні канікули – 2023» з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2005 року і молодших. Участь у змаганнях взяли 5 команд з Гадяцької, Великобудищанської і Петрівсько-Роменської територіальних громад.

17:38 04.01.2023

Проведено змагання дівчат з баскетболу в залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року

29 грудня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки проведено змагання дівчат з баскетболу в залік Спартакіади школярів Гадяцької міської територіальної громади 2022/2023 навчального року.

21:33 29.12.2022

Вітаємо переможця обласного чемпіонату з інформаційних технологій «Сучасна інформатика успішне майбутнє»

Нове покоління, що зростає в епоху інформації, потребує принципово нових рішень. Використання комп’ютерних та інформаційних технологій є необхідним та важливим кроком до виховання гармонійної особистості ХХІ століття.

17:43 28.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень