A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Юні футболісти ДЮСШ «Гадяч» здобули вирішальну перемогу та вийшли у фінал чемпіонату Полтавщини

Дата: 24.10.2024 17:00
Кількість переглядів: 8

​​​​​​​Фото без опису22 жовтня 2024 року на міському стадіоні «Колос» у Гадячі відбувся фінальний, чотирнадцятий тур другого кола чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд групи В. У яскравому та емоційному матчі вихованці тренера Віталія Сахна, що представляють ДЮСШ «Гадяч» (середня вікова група), здобули заслужену перемогу над командою ФК «Зіньків» із рахунком 4:2.

Ця перемога стала вирішальною для команди, оскільки юні гадяцькі футболісти завершили чемпіонат на високому другому місці, поступившись лише команді ДЮСШ «Юність» з Котельви. Наполеглива праця, дисципліна та жага до перемог дозволили команді вийти у фінальну частину змагань, де на них чекають нові виклики та зустрічі з найсильнішими командами Полтавщини.

Однак ці спортивні досягнення були б неможливими без наших героїв –  Збройних сил України, які, навіть у цей непростий час, забезпечують мирне небо і можливість для наших дітей займатися спортом. Завдяки їхній мужності та незламності, українська молодь може розвиватися, здобувати перемоги на футбольних полях і вчитися важливим життєвим урокам. Ці матчі – не лише про гру, це символ стійкості, сили духу та спільного майбутнього.

Ми продовжуємо разом крокувати до нових досягнень. Єдність і спортивний дух – те, що об’єднує нас на полі та поза ним. Кожен удар по м’ячу – це крок до великих перемог!

Дякуємо всім причетним! До нових звершень і футбольних тріумфів!​​​​​​​

Інформують консультанти Гадяцького ЦПРПП

Віталій ЛИСЕНКО та Сергій МАЙБОРОДА

 

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень