A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено майстерню закладів дошкільної освіти «Геокешинг як засіб розвитку пізнавальної активності в усіх сферах діяльності»

Дата: 22.10.2024 17:12
Кількість переглядів: 6

​​​​​​​Фото без опису22 жовтня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено майстерню закладів дошкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Геокешинг як засіб розвитку пізнавальної активності в усіх сферах діяльності».

Геокешинг — це захоплююча гра на свіжому повітрі, що поєднує в собі елементи пошуку скарбів та сучасних технологій. Цей метод дозволяє дітям не лише досліджувати навколишній світ, а й навчитися працювати в команді, розвивати критичне мислення, покращувати навички спілкування та творчого підходу до вирішення завдань.

Майстер-клас розпочався з теоретичної частини, де педагоги закладу дошкільної освіти «Колосок» Гадяцької міської ради (с. Сари) розповіли про  основи геокешингу, його можливості та переваги. Директор Наталія Шатрава, вихователь-методист Наталія Гузій, вихователі Ганна Герасименко, Тетяна Клименко та Ольга Гезет поділилися власним досвідом впровадження даного методу у повсякденну практику, адаптуючи його до потреб дітей різного віку.

У практичній частині учасники заходу змогли на власному досвіді відчути всі елементи гри. Це не лише активізувало учасників фізично, а й подарувало можливість застосувати знання на практиці.

На завершення педагоги висловили бажання впровадити геокешинг у своїх групах, адже це дійсно може стати не лише цікавою, але й корисною діяльністю для дітей.

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень