A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Марафон інтелекту та креативу: у Гадячі проведено І етап обласних математичних змагань імені М.В.Остроградського

Дата: 21.10.2024 16:01
Кількість переглядів: 126

Фото без опису18 жовтня 2024 року на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради відбувся справжній марафон інтелекту та креативу – І (територіальний) етап обласних математичних змагань імені М.В. Остроградського. За підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради цей захід об'єднав найкращих математичних умів з закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської та Краснолуцької територіальних громад.

Щорічний турнір, який має на меті відкривати нові таланти серед молоді, став не просто змаганням, а справжньою подією для тих, хто прагне більшого. Для тих, хто бажає глибше зрозуміти математику і знайти нестандартні шляхи розв'язання задач, що колись змінили світ.

Змагання проходило у два тури, кожен з яких став випробуванням на винахідливість і наукову майстерність. У І турі учасники виконували практичні завдання, на які давали письмові відповіді, вражаючи журі не лише знаннями, а й логікою мислення. ІІ тур став справжнім творчим викликом: конкурсні роботи, які учасники готували та захищали перед членами журі, продемонстрували не лише математичну компетентність, а й здатність мислити поза межами стандартів.

Цього року в І етапі взяли участь юні математики з таких закладів: Великобудищанського ліцею Великобудищанської сільської ради, Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г. Шевченка Полтавської обласної ради, Римарівського ліцею Краснолуцької сільської ради, Сватківського опорного ліцею Краснолуцької сільської ради, Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради.

Кожен учасник, як справжній науковець, продемонстрував не лише знання з алгебри та геометрії, але й уміння мислити нестандартно, шукати креативні рішення і не боятися складних викликів. Особливо цікавою була частина, присвячена життєвому шляху та науковій спадщині видатного математика М.В.Остроградського – тут учасники проявили себе як справжні знавці історії математики.

І ось, настав найочікуваніший момент змагань – визначення переможців. Цього дня юні математики не лише боролися за перемогу, але й відкривали для себе нові горизонти.

Переможцями І етапу обласних математичних змагань імені М.В.Остроградського стали:

ПЕРШЕ МІСЦЕ:

Вадим Фурсенко, учень 10 класу Сватківського опорного ліцею Краснолуцької сільської ради;

Олег Костенко, учень 10 класу Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради.

ДРУГЕ МІСЦЕ:

Дмитро Власенко, учень 10 класу Римарівського ліцею Краснолуцької сільської ради;

Ольга Чернега, учениця 10 класу Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради.

ТРЕТЄ МІСЦЕ:

Богдан Орлов, учень 10 класу Великобудищанського ліцею Великобудищанської сільської ради.

Юних математиків до цих досягнень вели їхні наставники: Таміла Довгополик, Тетяна Кириченко, Людмила Голоборща, Людмила Хоменко та Тамара Міщеріна. Їхній внесок у розвиток молодих талантів – неоціненний!

Завершився цей математичний день не лише визнанням переможців, а й словами натхнення для кожного учасника. Ми впевнені, що ці талановиті діти – майбутнє української науки. Вітаємо їх із перемогою на І етапі та бажаємо нових звершень у ІІ (обласному) етапі математичних змагань імені М.В. Остроградського.

Особливо хочемо відзначити роботу членів журі, які продемонстрували високу об'єктивність, професіоналізм та підтримку кожного учасника. Завдяки їхній кропіткій праці змагання стали справжнім святом математичної думки.

Гадяцький ЦПРПП також висловлює подяку директору Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Світлані Борис за гостинність, сприяння та активну підтримку у проведенні цього заходу.

Нехай ці змагання стануть лише першим кроком у довгому та успішному шляху наших майбутніх науковців і дослідників!

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень