A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Незламний дух юних футболістів: ДЮСШ «Гадяч» здобуває дві нічиї у напружених матчах чемпіонату з футболу серед дитячо-юнацьких команд Полтавщини

Дата: 15.10.2024 09:25
Кількість переглядів: 18

​​​​​​​Фото без опису

12 жовтня 2024 року в селищі Яреськи Шишацької територіальної громади відбувся тринадцятий тур другого кола чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд. Вихованці тренера Віталія Сахна з ДЮСШ «Гадяч» (середня вікова група) провели два напружених матчі, які закінчилися результативними нічиїми, демонструючи відмінну гру та волю до перемоги.

У першій зустрічі наші футболісти протистояли лідерам чемпіонату – команді ДЮСШ «Юність» (Котельва). Матч був захоплюючим, наповненим емоціями та інтригою до останньої хвилини. Команди зіграли внічию з рахунком 4:4, що свідчить про високу підготовку та бойовий дух наших юнаків.

Другий матч із місцевою командою «SC TOS Яреськи» видався не менш напруженим. Погіршення погодних умов додало складнощів, однак наші футболісти впевнено трималися на полі, демонструючи стійкість і характер. Підсумковий рахунок 2:2 став результатом їхнього непохитного бажання досягти успіху, незважаючи на всі обставини.

Результати матчів:

  • ДЮСШ «Гадяч» – ДЮСШ «Юність» (Котельва): 4:4
  • ДЮСШ «Гадяч» – «SC TOS Яреськи»: 2:2

Ми висловлюємо щирі вітання команді ДЮСШ «Гадяч» та їхньому тренеру Віталію Сахну за блискучі виступи та вагомий внесок у розвиток молодіжного футболу! Окрема подяка батькам, які незмінно підтримують своїх дітей, створюючи на трибунах теплу та дружню атмосферу. А також безмежна вдячність нашим Збройним Силам України, завдяки яким, попри всі виклики, ми маємо змогу проводити такі спортивні заходи і дарувати нашій молоді радість перемог і змагань.

Разом ­– до нових звершень, до нових перемог!

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень