A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

6 жовтня – Днем працівників освіти!

Дата: 06.10.2024 11:17
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Дорогі колеги!

Дозвольте від щирого серця привітати вас із вашим професійним святом – Днем працівників освіти! Ви – справжні творці, які не лише навчають, а й запалюють у серцях дітей вогонь допитливості, мрій і жаги до знань. Щодня ви плетете тонку нитку майбутнього, допомагаючи кожному знайти свій унікальний шлях, розкривати таланти, відчувати підтримку й віру, особливо в моменти, коли це найважливіше. Ваша робота – це більше, ніж навчання. Це турбота, натхнення та незабутні моменти зростання.

Ви – ті, хто перетворює буденність на диво, хто будує мости між минулим, теперішнім і майбутнім, хто щоденно вплітає в людські душі найкраще з того, що дає цей світ. І немає важливішої праці за вашу – невидиму, але таку вагому!

Щиро дякую кожному з вас – фахівцям органів управління у сфері освіти, адміністративним працівникам, методистам, консультантам, учителям, викладачам, вихователям, бібліотекарям, керівникам гуртків, тренерам, майстрам виробничого навчання, педагогам-організатоам, фахівцям психологічної служби, логопедам, асистентам вчителів і вихователів, технічним працівникам і обслуговуючому персоналу, і всім, хто робить заклади і установи освіти осередками світла і розвитку. Ви – команда, без якої це чарівництво було б неможливим.

Окрему подяку висловлюю ветеранам освітянської справи – тим, хто роками самовіддано працював і продовжує залишатися вірним своїй місії. Ваша мудрість і досвід – це скарб, яким збагачуються нові покоління педагогів, це той невичерпний ресурс, на якому ґрунтується спадкоємність традицій і розвиток нових підходів. Ви – джерело натхнення для молодих освітян, які крокують вашим шляхом, навчаючись вашої витримки, майстерності та людяності.

 

Дякуємо вам за те, що ви не просто навчили тисячі учнів, а заклали у них зерна добра, щирості й відповідальності, які проростають у кожному їхньому кроці в житті. Ваш вклад неоціненний, і він живе в серцях багатьох поколінь.

Бажаю вам нескінченного натхнення, міцного здоров'я, мудрості й терпіння, а також тепла й радості від кожного дня, проведеного зі своїми учнями і вихованцями,  колегами. Хай ваше серце завжди сяє від гордості за їхні успіхи, а посмішки вдячних дітей стануть найкращою нагородою за вашу працю.

Зі святом вас, дорогі наші творці та натхненники! Ви – найкращі!

 

З повагою –

консультант, адміністратор сайту Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень