A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

5 жовтня – Всесвітній день вчителя

Дата: 05.10.2024 09:22
Кількість переглядів: 18

Фото без описуВельмишановні колеги-вчителі!

Сьогодні, 5 жовтня, ми разом святкуємо наше професійне свято – Всесвітній день вчителя. Це особливий день, який має глибоке значення не лише для нас, педагогів, а й для всього суспільства. Адже наша професія – це не просто праця, це покликання, це місія, яка завжди була і залишається вічною. Місія вчителя полягає не лише у передачі знань, а й у формуванні майбутнього нашої країни, вихованні гідних громадян, патріотів, новаторів і захисників України.

Учитель – це більше, ніж професіонал. Це людина, яка щодня є і другом, і наставником, і батьком, і натхненником. Ми, як ніхто інший, розуміємо кожного учня, ділимося з ним нашими знаннями, мудрістю, досвідом, допомагаємо знайти свій шлях і робити перші кроки до мрій. У нашій праці немає простих рішень, але є нескінченна віра в кожного учня, в його потенціал та можливості.

Особливо важливою і надзвичайно значущою наша праця стала у часи випробувань. Третій рік війни росії проти України відкрив для нас нові горизонти відповідальності, нові виклики, але й нові перемоги. Саме зараз, як ніколи раніше, ми розуміємо, що наше завдання – не лише навчати, а й виховувати сильних духом і знаннями громадян. Ті, хто нині мужньо захищає нашу країну на передовій, хто проєктує інноваційні рішення, рятує життя, організовує допомогу та будує нову Україну – всі вони є нашими учнями, нашою гордістю.

Особливі слова вдячності сьогодні адресую нашим колегам-ветеранам педагогічної праці. Ваша мудрість, досвід і відданість професії завжди залишаються для нас взірцем. Ви заклали міцний фундамент для сучасної освіти, і ми з глибокою повагою продовжуємо вашу справу. Ми шануємо ваше багаторічне служіння дітям і Україні, ваш внесок неоціненний.

Окремо хочу подякувати молодому поколінню вчителів. Ви – наша надія і продовження нашої справи. Ваша енергія, нові ідеї і сучасний підхід до навчання змінюють освітній процес, роблячи його більш ефективним і цікавим для молоді. Ви – двигун змін, і ваші досягнення вже зараз помітні і надихають на нові звершення.

Тож у цей святковий день бажаю вам, дорогі колеги, незламної віри у власну справу, невичерпної енергії, мудрості і терпіння. Нехай кожен ваш учень буде для вас джерелом натхнення, а кожен робочий день – радістю від успіхів і досягнень. Бажаю миру і злагоди у ваших родинах, успіхів у професійній діяльності та міцного здоров’я!

З повагою –

консультант, адміністратор сайту Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень