A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено онлайнову консультацію для вчителів математики Гадяцької ТГ «Професійний розвиток вчителя. Сучасні кроки»

Дата: 14.09.2024 11:06
Кількість переглядів: 5

Фото без опису12 вересня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено онлайнову консультацію для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Гадяцької територіальної громади «Професійний розвиток вчителя. Сучасні кроки».

Під час зустрічі консультант центру Софія Ємець представила актуальні нормативно-правові документи, що регулюють професійну діяльність вчителя. Особливу увагу було приділено професійному стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти», який був затверджений наказом Міністерства освіти і науки України від 29 серпня 2024 року №1225. Вона також детально розповіла про трудові функції вчителя, передбачені цим стандартом.

Окремий акцент зроблено на важливості самостійного планування професійного розвитку педагогів, участі в конкурсах професійної майстерності, а також на активній роботі у професійних спільнотах. Ці кроки допомагають вчителям не лише підвищувати свою кваліфікацію, але й формувати індивідуальну траєкторію професійного зростання.

Завершилась консультація у теплій та дружній атмосфері, де кожен учасник мав можливість обмінятися досвідом та висловити власні думки щодо планування власного професійного розвитку.

Консультації такого формату є важливим кроком у зміцненні професійних спільнот та підтримці педагогів у їх прагненні до розвитку.​​​​​​​

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Софія ЄМЕЦЬ

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень