A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Вебінар «Булінг: як розпізнати та запобігти»

Дата: 20.06.2023 16:05
Кількість переглядів: 10

Ознакою безпечного освітнього середовища є відсутність булінгу (цькування). У закладі освіти не достатньо розпізнати булінг (цькування), важливо реалізувати заходи, спрямовані на те, щоб йому запобігти. На сайті закладу освіти обов’язково має бути розміщено порядок подання та розгляду заяв про випадки булінгу (цькування), а також порядок реагування на доведені його випадки та відповідальність осіб, причетних до нього.

Ірина Москаленко, начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Полтавській області, підполковник поліції, виступила на онлайн-форумі для батьківства «Право на якісну освіту: що варто знати батькам?», проведеного управлінням Державної служби якості освіти у Полтавській області.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень