A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено онлайнову тематичну нараду «НМТ-2024. Що потрібно знати про реєстрацію»

Дата: 14.03.2024 13:39
Кількість переглядів: 16

Фото без опису13 березня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради  проведено онлайнову тематичну нараду «НМТ-2024. Що потрібно знати про реєстрацію».

У заході взяли участь заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади.

Під час наради консультант Гадяцького ЦПРПП Софія Ємець ознайомила присутніх з Порядком реєстрації осіб для участі у 2024 році в національному мультипредметному тесті (НМТ), термінами його проведення.

Учасники переглянули  відеоінструкцією щодо реєстрації на НМТ, яку підготував Український центр оцінювання якості освіти,  розглянули кроки реєстрації учасників НМТ, детально їх проаналізувавши. Особливо наголошувалося на правильному завантаженні фото- та сканкопій документів, необхідних для реєстрації,  виборі місця перебування під час проведення НМТ.
Консультант наголосила учасникам наради на важливості проведення інформаційно роз’яснювальної роботи серед випускників та батьківської громадськості з питань реєстрації на НМТ, проведення національного мультипредметного тесту. 

НАГАДУЄМО! Реєстрація для участі в НМТ триватиме з 14 березня до 11 квітня 2024 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Софія ЄМЕЦЬ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень