A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Про проведення публічної дискусії в межах проєкту «Girls power»

Дата: 23.07.2024 10:47
Кількість переглядів: 19

Фото без описуШановні колеги! Інформуємо вас, що Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» запрошує 23 липня 2024 року о 11:00 год. взяти онлайн участь у Public Talks «Girls power in Sport».

Захід проходить в межах проєкту «Girls power» https://www.facebook.com/events/806788281228304

Проєкт «Girls Power» став переможцем конкурсу Міністерства молоді та спорту з визначення проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, з метою підсилення та інноваційних рішень для розвитку громад та молоді, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2024 році.

Проєкт реалізується Молодіжною громадською організацією «Київський молодіжний центр розвитку та співробітництва» у дружній співпраці із Громадською організацією «United by Sport», Державною установою Інститут модернізації змісту освіти, та громадською організацією «Футбольна асоціація студентів м. Києва».

Мета «Girls Power» – підсилити ментальне та фізичне здоров’я молоді через спорт, тренування, командні ігри, воркшопи з командотворення та лідерства, і спортивні фестивалі. Це допоможе покращити навички та компетенції, як у спорті, так і в повсякденному житті. Разом ми популяризуємо футбол і здоровий спосіб життя. Лідери та амбасадори проєкту надалі зможуть підтримувати свої громади в кожному куточку України.

Питання запропоновані до обговорення в межах Public Talks «Girls power in Sport»: рівні права та можливості жінок і чоловіків у спорті та повсякденному житті;

вплив спорту на фізичне та ментальне здоров’я;

лідерство в спорті та перспективи розвитку жіночих спортивних рухів;

види спорту, що є доступними дітям з особливими освітніми потребами;

сучасні проєкти, які сприяють гендерній рівності та залученню жінок у різні спортивні дисципліни та аматорські спортивні рухи.

Захід відкритий для всіх і буде корисним для вчителів, тренерів, громадських організацій, спортсменів та спортсменок, а також для всіх, хто цікавиться спортом, фізичним і ментальним здоров’ям.

Попередня реєстрація учасників за покликанням:

https://forms.gle/Jo8bYpqSsAnLCDjL8 (на вказані пошти надійде сповіщення зпосиланням на трансляцію YouTube.

Долучайтесь до події, й отримайте інформацію про спікерів:

https://www.facebook.com/share/mdbEHJV2SnNhKQ2B/

Посилання на партнерів проєкту: United By Sport https://www.facebook.com/unitedbysport

ГО Футбольна асоціація студентів м. Києва http://fask.com.ua/

Також захід буде висвітлено на сторінці Facebook та сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»:

https://www.facebook.com/imzo.gov.ua

https://imzo.gov.ua/

 

Джерела:

лист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 17 липня 2024 року № 21/08-1123 «Про проведення публічної дискусії в межах проєкту «Girls power»

лист Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського від 22 липня 2024 року № 01-22/780 «Про проведення публічної дискусії в межах проєкту «Girls power»

лист комунальної установи "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради від 23 липня 2024 року № 01-16/653 "Щодо проведення публічної дискусії в межах проєкту "Girls power"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень