A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

"Інклюзивна молодіжна робота" – новий серіал на Дія.Освіта

Дата: 11.07.2024 10:15
Кількість переглядів: 20

Фото без описуОсвітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота», що презентовано на Дія.Освіта, поєднує теорію, практичні інструменти та лайфгаки, які мають знати працівники та працівниці молодіжних просторів, щоб ефективно залучати молодь до своїх проєктів і заходів. 

Упродовж серіалу розповідатиметься, як бути інклюзивними та працювати з різними молодіжними групами, зокрема, з молоддю, що має інвалідність.

Загалом серіал буде корисним молоді, тренерам та для активним громадянам, які взаємодіють з різними групами молодих людей. Адже він надасть корисні знання та практичні інструменти для створення молодіжних просторів, відкритих та доступних для всіх молодих людей, в тому числі молоді з інвалідністю.

До серіалу додається практичний посібник, де ви зможете детальніше опанувати інструменти інклюзії в молодіжній роботі.

У 18 серіях експерти та експертки з молодіжної політики й роботи розкажуть про:

– права та можливості молоді;

– інклюзивний підхід у роботі з молоддю;

– виклики та бар’єри, з якими стикається молодь;

–  як організовувати інклюзивні заходи;

–  кейси інклюзивної роботи з молодіжними просторами.

Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» є частиною реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, яку ініціювала перша леді – Олена Зеленська.

Серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний за посиланням: https://bit.ly/43PCYBo

Навчальний курс «Інклюзивна молодіжна робота» створено з ініціативи Мінцифри для освітньої платформи Дія.Освіта, громадською організацією «Рада жінок Донеччини» за фінансування та в межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення спільно з Регіональним офісом UNFPA у Східній Європі та Центральній Азії, Міністерством молоді та спорту України й радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності.

Після перегляду курсу кожен зможе перевірити свої знання у фінальному тесті та отримати сертифікат, який можна, наприклад, додати до резюме.

Джерело: Дія.Освіта


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень