A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Наші представниці стали активними учасницями обласного науково-практичного семінару «Формування лідера-патріота: досвід Полтавської обласної мережі шкіл лідерської освіти»

Дата: 24.04.2024 11:32
Кількість переглядів: 14

Сьогодні, в умовах повномасштабної війни, як ніколи, важливо приділяти увагу національно-патріотичному вихованню дітей та молоді, плекати в них любов до рідного краю та своєї держави.

Заклади освіти Гадяцької міської територіальної громади мають чималий досвід виховання  юних патріотів, а їх учителі діляться здобутками з цього питання з колегами області.

Саме тому, дві педагогині з Гадяча були запрошені до участі в обласному науково-практичному семінарі «Формування лідера-патріота: досвід Полтавської обласної мережі шкіл лідерської освіти», який організовано кафедрою освітньої політики Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського.

Метою заходу стало осмислення та обговорення інноваційних підходів до національно-патріотичного виховання учнів, висвітлення практик формування лідера-патріота в освітньому процесі.

На зібранні виступила Валентина Бутко, заступник директора з навчально-виховної роботи Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради. Доповідачка повідомила про роботу закладу з теми «Вивчення біографій видатних українців як засіб формування національної ідентичності та лідерських якостей (на прикладі життя Олени Пчілки)».

Учителька української мови та літератури цього ж закладу Тетяна Бердник розповіла про систему роботи з теми «Формування лідерських якостей учнів засобами  музейної педагогіки».

Учасники семінару оцінили інформаційну насиченість заходу та практичний досвід як такий, що вартий наслідування.

 

Інформує в.о. директора Гадяцького ЦПРПП Надія МИРОШНИЧЕНКО

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень