A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено онлайновий івент для вчителів предмета «Захист України»

Дата: 20.04.2024 23:09
Кількість переглядів: 53

Щорічно, відповідно до програми предмета «Захист України» для учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти проводяться навчально-польові збори, метою яких є практичне закріплення рівня знань, умінь та навичок учнів наприкінці навчального року. Вони є своєрідним іспитом на вправність та мужність для старшокласників, спрямовані на військову та медичну підготовку в умовах війни, а також патріотичне виховання.

Саме з метою якісної підготовки до навчально-польових зборів комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради 19 квітня 2024 року проведено онлайновий івент для вчителів предмета «Захист України» закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад.

Консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій Лисенко разом із учителями обговорили питання виконання навчальної програми з предмета «Захист України», підвищення рівня підготовки учнів-юнаків до служби в Збройних Силах України, закріплення знань, умінь і практичних навиків, набутих учнями на заняттях з цього предмета, формування у молодого покоління патріотичної свідомості, готовності до виконання громадських і конституційних обов’язків у зв’язку з освітнім процесом в умовах воєнного стану.

З досвіду проведення навчально-польових зборів для одинадцятикласників у 2024 році та їх особливостями в умовах воєнного стану поділився консультант Гадяцького ЦПРПП, учитель предмета «Захист України» Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради Іван Лисенко. Іван Володимирович також проаналізував підсумки відкритих міських змагань дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), визначивши головні завдання і пріоритети для колег з підготовки до проведення військово-патріотичних турнірів і змагань.

На заході також було анонсовано проведення відкритої міської Спартакіади серед допризовної молоді, що проводитиметься в рамках І відкритих міських військово-патріотичних ігор «Крокуємо до Перемоги».

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень