A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

У Гадячі проведено ІІІ (обласний) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 28.01.2023 18:33
Кількість переглядів: 8

28 січня 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У  конкурсі взяли участь 5 здобувачів освіти, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади.

Обласний етап конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка цьогоріч проводиться Департаментом освіти і науки Полтавської ОВА спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 за та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

У приміщеннях навчальних аудиторій, де проходили олімпіади і конкурс, було забезпечено передачу відео- і аудіо- сигналу. Відео передавалося за допомогою двох вебкамер (вебкамери були розташовані таким чином, щоб забезпечити спостереження за всіма учасниками з двох протилежних сторін на відстані не менше 2 м від крайніх учасників).

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського подбала про створення належних умов для проведення олімпіад.

Про підсумки конкурсу буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.

Учасникам інтелектуальних змагань бажаємо тільки успіхів та перемог!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень