A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Участь у всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2024» – позитивний вектор професійного зростання наших педагогів

Дата: 15.01.2024 15:25
Кількість переглядів: 12

У грудні 2023 року у Полтавській академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського у режимі онлайн проведено відбірковий етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література» та «Фізика»

До участі в першому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» зареєстровано 58 учасників.

Із закладів освіти Гадяцької та Краснолуцької територіальних громад, участь у конкурсі взяли три освітянки:

у номінації «Географія»:

ОКСЬОМ Марина Миколаївна – учителька географії Римарівського ліцею Краснолуцької сільської ради;

у номінації «Українська мова та література»:

ВАСИЛЕНКО Галина Олексіївна – учитель української мови та літератури Сватківського опорного ліцею Краснолуцької сільської ради Полтавської області;

у номінації «Образотворче мистецтво»:

РОМАНОВСЬКА Лідія Василівна – учитель образотворчого мистецтва Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради.

Конкурсанти виконували тестові завдання з фаху та методики викладання відповідних навчальних предметів, проводили майстерки, представляли власний досвід, виконували практичні завдання у межах навчального предмета та відповідали на питання членів журі. Попередньо члени журі ознайомилися з надісланими матеріалами конкурсантів. До складу фахових журі увійшли методисти ПАНО ім. М.В. Остроградського, науковці, консультанти ЦПРПП, педагогічні працівники області.

І от члени журі обрали п’ятірку кращих педагогів у кожній номінації (за сумою набраних балів) для участі у фінальному етапі. Приємно, що до п’ятірки кращих у номінації «Образотворче мистецтво» увійшла наша представниця – Романовська Лідія Василівна. Попереду її чекає фінальний етап першого туру всеукраїнський конкурсу, тож бажаємо їй подальших творчих злетів, наснаги, терпіння, оптимізму, успіху і, звичайно ж, ПЕРЕМОГИ!

Фінальний етап конкурсу відбудеться з 29 січня до 02 лютого 2024 року і включатиме випробування: «Методичний практикум», «Практична робота», «Дослідження», «Аналіз твору мистецтва», «Аналіз поетичного твору», «Написання есею», «Фізичний експеримент» та «Урок».

Шановні колеги! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай вам щастить у всьому!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень