A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Вітаємо переможця обласної олімпіади з правознавства!

Дата: 23.01.2024 19:16
Кількість переглядів: 12

Талант і творча обдарованість особистості стають сьогодні запорукою інтелектуального та економічного розвитку країни та є сприятливим фактором національного престижу. Всеукраїнські учнівські олімпіади – це визнання обдарувань учнів: їх знань, предметної компетентності, навичок пізнавальної, творчої діяльності.

Як уже повідомлялося раніше, 21 січня 2024 року в області проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо учня 9-В класу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Гліба ГУБАРА, який отримав відмінний результат – виборовши ІІ місце.

Дякуємо за роботу з підготовки переможця вчителю Романичевій Ірині Сергіївні.

Щиро вітаємо нашого представника та його наставницю з успішним виступом на олімпіаді та гідну презентацію Гадяцької громади на рівні області. Зичимо нових перемог, невичерпної енергії та натхнення у здійсненні творчих задумів!

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

Джерело: протокол засідання журі ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства, 2023/2024 навчальний рік

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень