A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

У Гадячі проведено другий практичний тренінг-навчання за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» для вчителів початкових класів Великобудищанської і Лютенської територіальних громад

Дата: 19.11.2023 15:41
Кількість переглядів: 10

18 листопада 2023 року за сприяння комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради  в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» на базі Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради проведено тренінг вже для другої групи вчителів початкових класів. Цього дня натхненно працювали вчителі  закладів загальної середньої освіти Великобудищанської та Лютенської сільських територіальних громад.

Спікерка зустрічі – регіональний тренер, вчитель початкових класів Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради Світлана Капустянська. 

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, активно включалися у роботу, виявляли творчий підхід до виконання поставлених завдань, що сприяло  підвищенню фахового  рівня та професійної майстерності.

Висловлюємо подяку тренеру Світлані Капустянській, адміністрації та колективу Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради за створені умови для роботи. Дякуємо за якісну співпрацю, а учасникам – за творчу активність і готовність розвиватися.

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень