A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

У Гадячі проведено навчання вчителів фізичної культури та предмета «Захист України» за програмою Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку»

Дата: 16.11.2023 16:39
Кількість переглядів: 12

Спорт завжди відігравав важливу роль у розвитку суспільства та формуванні здорового способу життя. Саме спортивні події можуть об’єднувати людей, надихати на досягнення великих цілей і підтримувати фізичне та психічне здоров’я.

Саме тому Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розпочали реалізацію Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна». Його основною метою є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів із числа внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку».

Проєкт заплановано впроваджувати у 20 областях України, у тому числі Полтавській.

16 листопада 2023 року на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради за сприяння комунальної установи «Гадяцькй центр професійого розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено навчання вчителів фізичної культури та предмета «Захист України» Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад за програмою Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку» із залученням тренерів-координаторів Полтавської області.

Провели навчання, за координації консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Полтавської міської ради Юлії Третинник, тренери Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна»: Юрій Малько, Майя Лупай, Алла Гученко. Вони зосередили увагу на використанні інноваційних методів, які  роблять викладання фізичної культури не тільки ефективним, але й цікавим.  Саме тому так важливо для сучасного вчителя мати у своєму наборі необхідний арсенал інструментів для викладання фізичної культури, який буде задовольняти потреби учнівства.

Наші освітяни не лише отримали теоретичні знання про рухові активності, а й мали можливість їх виконати та відчути себе учнями і отримати позитивні емоції. Педагоги громад були активними учасниками всіх локацій проєкту. Зморені, але щасливі від набутих знань по новому інноваційному модулю Програми «Цікава фізкультура».

Маса позитиву та заряд енергії – це те, що робить такі дійства особливими, яскравими та дарує незабутні миті радості. Дякуємо тренерам Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» та колективу Центру професійного розвитку педагогічних працівників Полтавської міської ради за ініціативу проведення тренінгу у Гадячі, дякуємо за підтримку та сприяння в організації проведення заходу адміністрації і колективу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки гадяцької міської ради.

 

Інформують директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА та 

консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень