A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Гадячани стали учасниками ІІ етапу ХХV обласних математичних змагань імені М.В.Остроградського

Дата: 07.11.2023 14:01
Кількість переглядів: 15

04 листопада 2023 року Полтавською академією неперервної освіти ім.М.В.Остроградського  проведено ІІ етап ХХV обласних математичних змагань імені М.В.Остроградського для учнів закладів загальної середньої освіти, які проводилися з використанням дистанційних технологій.

Метою цих інтелектуальних змагань є виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління повагт до математики і традицій свого народу.

Гадяцьку територіальну громаду на цих змаганнях представляли учень 9 класу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Артем ШУЛІК та учениця 10 класу Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Вєроніка ЗЄНКОВА.

На конкурс учні представили свої дослідницькі роботи з математики та виконали контрольну роботу.

Своєю участю у змаганнях Вєроніка та Артем засвідчили прагнення до пізнання нового, до самовдосконалення, до нестандартного підходу вирішення проблем, показали свою наполегливість і завзятість.

Бажаємо нашим юним математикам невичерпної енергії та натхнення у вивченні математики! Знаходьте у нових задачах цікаві і оригінальні розв’язання, а нові змагання хай приносять для вас перемоги!

Дякуємо вчителям математики Вікторії ЗОРИЛО та Юлії ЖИТЧЕНКО, які зацікавлюють учнів до вивчення математики та участі у ріноманітнмх змаганнях!

Дякуємо колективам Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки та Гадяцького ліцею №3 імені Івана Виговського за підтримку обдарованої учнівської молоді та надану технічну можливість брати участь у обласному етапові ХХV математичних змагань імені М.В.Остроградського.

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Софія ЄМЕЦЬ

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень