A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

У листопаді 2023 року планується проведення сертифікованого навчання вчителів фізичної культури за програмою Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку»

Дата: 24.10.2023 10:36
Кількість переглядів: 27

Шановні колеги! Інформуємо вас, що у листопаді 2023 року планується проведення сертифікованого навчання вчителів фізичної культури Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад за програмою Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку» із залученням тренерів-координаторів Полтавської області.

Нагадуємо, що реалізацію Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» (далі – проєкт) розпочала Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» у березні 2023 року.

Основною метою проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку».

Для участі у навчанні необхідно до 01 листопада 2023 року заповнити попередню реєстраційну форму за посиланням:

За участь у заході учасники отримають сертифікат, який може бути визнаний як документ про підвищення кваліфікації у 2023 році.

Комунальна установа «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради рекомендує пройти навчання за програмою проєкту «Єдина Україна» всім учителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад.

Просимо проінформувати вчителів фізичної культури закладів освіти про можливість взяти участь у вказаному заході.

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень