A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено Серпневі педагогічні студії територіальних професійних спільнот педагогічних працівників та шкільних бібліотекарів

Дата: 31.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 20

30 серпня 2023 року на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено Серпневі педагогічні студії територіальних професійних спільнот педагогічних працівників та шкільних бібліотекарів закладів і установ освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад. Традиційний захід проведено з метою забезпечення сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, розбудові професійного педагогічного середовища як синергетичної взаємодії зацікавлених сторін на основі ціннісних засад та сталого партнерства, надання можливості всім охочим отримати чи покращити знання, вміння, навички в межах професійної діяльності, що забезпечить досягнення високих стандартів якості освіти.

Наші педагоги мали змогу відвідати 22 локації Серпневих педагогічних студій, що проводилися в різний час, на яких обговорено актуальні питання освіти громад, визначено цілі, завдання та шляхи розвитку у новому 2023/2024 навчальному році.

Педагоги і бібліотекарі щиро раділи живому спілкуванню та активно ділилися своїми кращими практиками і здобутками.

Керівники територіальних професійних спільнот акцентували увагу учасників і учасниць на визначення завдань, цілей та пріоритетів діяльності  спільнот, шляхах реалізації завдань Нової української школи та компетентнісної освіти, скерували педагогів до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, держави. Схвалено перспективні річні плани ТПС, а також  обговорено питання: щодо методичних рекомендацій Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського з викладання навчальних предметів та організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році; щодо роботи з цифровими діагностичними інструментами для виявлення та подолання навчальних втрат; щодо змін у процедурах атестації і підвищення кваліфікації; підготовку до проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, міжнародних, всеукраїнських і регіональних конкурсів та турнірів; щодо підготовки до проведення І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика»; щодо активізації роботи вебресурсів Гадяцького ЦПРПП і ТПС тощо.

Територіальні професійні спільноти вчителів іноземних мов, вчителів географії, економіки та курсу «Фінансова грамотність», працівників закладів дошкільної освіти обрали собі нових лідерів, ними стали відповідно: Людмила Рослик, Павло Серба та Ірина Устінова. Щиро зичимо колегам натхнення, успіхів та нових ідей, спрямованих на розвиток професійного освітнього середовища.  Дякуємо Тетяні Мироненко і Володимиру Мовчану за чесну та добротну роботу, за ваш ентузіазм, старанність, прагнення до успіху і повну самовіддачу. Будьте щасливі і успішні, нехай вам і далі вдається досягати небувалих висот і радувати всіх нас чудовими результатами своєї роботи. А Зою Вікторівну Морквич ми завжди пам’ятатимемо як самовіддану, доброзичливу, розсудливу колегу, завжди привітну, красиву та світлу людину. Вона вміла порадити й розрадити, підтримати, навчити, організувати, поліпшити.

Щиро дякуємо педагогам і шкільним бібліотекарям за участь у Серпневих педагогічних студіях територіальних професійних спільнот працівників закладів і установ освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громадСподіваємося на подальшу плідну співпрацю! Вітаємо колег з Днем знань! Нехай у вашому житті буде можливість вчити і вчитися, знаходити знання протягом усього життя. Адже знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити відкриття і пізнавати таємниці природи. Нехай ніколи ваш розум не відмовляється від нових знань, але завжди прагне до пізнання і мудрості! І настане той довгоочікуваний день у календарі України – світлий, наш власний День Перемоги. Віримо, що він обов’зково настане. І голуб миру прилетить на нашу землю з перемогою.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

Більше фото з заходу за посиланням: https://gdc.cprpp.org.ua/news/1693591712/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень