A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Про проведення обласного конкурсу для учнів 7-11 класів «Фізика в житті людини»

Дата: 12.10.2023 14:33
Кількість переглядів: 42

Шановні колеги! Інформуємо вас, що у листопаді 2023 року відбудеться обласний конкурс для учнів 7-11 класів «Фізика в житті людини».

З Положенням конкурсу можна ознайомитись на сайті http://poltava.man.gov.ua в розділі «Нормативна база».

Для участі у конкурсі необхідно до 08 листопада 2023 року зареєструватись в GoogleForms за посиланням:

Для заповнення Google Forms реєстрації попередньо необхідно створити папку на GoogleDisk свого акаунту, надавши доступ посиланню та завантажити в неї тези конкурсної роботи, оформлені відповідно до Положення Конкурсу.

Учасник повинен заздалегідь записати відеофрагмент свого виступу, тривалістю до 5 хвилин, зазначивши прізвище, ім’я, клас та заклад освіти.

Відеофрагмент необхідно завантажити на платформу YouTube та скопіювати лінк на нього під час реєстрації (відео-файли надсилати не потрібно). 

Просимо довести зміст листа до відома учасників освітнього процесу  та забезпечити участь представників від вашого закладу в заході.

За довідками звертатися до Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді», конт. особа: Шостак Тетяна Сергіївна, тел. (0532)50-25-28, м. т. 0669693033.

Про реєстрацію у заході просимо Вас обов’язково повідомити на електронну адресу: hadiach_cprpp@ukr.net

Джерела:

лист Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» від 09 жовтня 2023 року № 01-15/294

лист комунальної установи "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради від 11 жовтня 2023 року 01-16/863 "Щодо проведення обласного конкурсу «Фізика в житті людини»

наказ Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації від 28 жовтня 2019 року № 371 «Про затвердження Положення про проведення обласного конкурсу для учнів 7-11 класів «Фізика в житті людини» і зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Полтавській області за № 493/3610 06 листопада 2019 року

Банер конкурсу з сторінки Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» на Фейсбуці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень