A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Оприлюднено умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

Дата: 25.08.2023 15:11
Кількість переглядів: 60

Міністерство освіти і науки України у своєму листі від 23.08.2023 № 1-12626/23 «Про умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» оприлюднило умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Нагадуємо, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від  07 червня 2023 року № 705 "Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024» конкурс буде проведено у номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика». Участь педагогічного працівника у конкурсі здійснюється на добровільних засадах незалежно від фаху.

У Мінстерстві наголошують, що при організації першого туру Конкурсу має бути врахована безпекова ситуація в регіоні.

Конкурс проводиться в два туриПерший тур конкурсу може проходити в один або декілька етапів. Другий тур конкурсу проводиться у два етапи: відбірковий та фінальний.

Вимоги до учасників конкурсу:

  • педагогічний стаж конкурсанта має бути не менше 3-х років на дату реєстрації на конкурс;
  • основним місцем роботи конкурсанта має бути заклад загальної середньої або професійної (професійно-технічної) освіти.

Для участі у конкурсі учасники мають в період з 25 вересня до 16 жовтня 2023 року зареєструватися за посиланням:

Також подається інформаційна картка у строки, що визначені відповідними оргкомітетами першого туру.

Учасників кожного туру конкурсу ознайомлюють з форматом проведення випробувань, критеріями оцінювання не пізніше ніж за два тижні до проведення випробувань. Теми, завдання, питання випробувань визначає голова журі, який забезпечує їх секретність до моменту оприлюднення. Під час проведення випробувань здійснюється відеозапис виступу кожного конкурсанта Відеозаписи випробувань першого туру конкурсу розміщуються на інтернет-ресурсах організаторів.

Оцінювання випробувань усіх турів конкурсу здійснюється за бальною системою та критеріями, затвердженими відповідним журі. Результати оцінювання випробувань першого та другого турів конкурсу доводяться до відома конкурсантів не пізніше наступного після випробування дня.

Варто зазначити, що протягом змагання організатори будуть здійснювати відеозапис виступів конкурсантів. Їх розмістять на інтернет-ресурсах організаторів і на YouTube-каналі конкурсу.

У разі надходження сповіщення про повітряну тривогу під час випробувань проведення конкурсу зупинять, учасники зможуть продовжити виконання завдань після відбою.

Результати обох турів конкурсантам повідомлять не пізніше наступного дня після випробування.

Джерела:  

Лист Міністерства освіти і науки України від 23.08.2023 № 1-12626/23 «Про умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

Лист Гадяцького ЦПРПП від 06.08.2023 № 01-16/725 "Щодо проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень