A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Як створити креативні уроки для учнів початкової школи: серія вебінарів від команди застосунку «Вивчаю – не чекаю»

Дата: 14.08.2023 13:25
Кількість переглядів: 43

Команда застосунку «Вивчаю не чекаю» підготувала серію з 5 вебінарів, щоб надихнути вчителів перед новим навчальним роком та розповісти про впроваждення додатку в уроки.

Вебінари відбудуться у серпні за таким розкладом:

  • 15 серпня 2023 року о 18:00 год. «Як створити креативний урок з математики». Авторка – Мирослава Коба, учителька початкових класів у Новопечерській школі, має вищу педагогічну професійну кваліфікацію та додаткову базову кваліфікацію в початковій школі за програмою Queen’s Continuing Teacher Education (Canada).
  • 17 серпня 2023 року о 18:00 год. «5 прийомів для захопливого вивчення української мови». Авторка – Марічка Лисенко, учителька початкових класів, авторка поетичних творів та пісень для курсу читання у застосунку.
  • 22 серпня 2023 року об 11:00 год. «Від навчальної програми до техніки в класі». Автор – Гленн МакКенс, міжнародний спеціаліст зі створення контенту, тренер з підготовки вчителів для «Вивчаю – не чекаю»Вебінар відбудеться у супроводі перекладача.
  • 24 серпня 2023 року о 18:00 год.  «Дизайн-мислення: нестандартні підходи до вирішення проблем у початковій школі». Автори – Ганна Заставська та Юлія Штанько, учительки-методистки, співавторки серії дидактичних наборів «Досліджуємо світ природи» для 1-4 класів та навчально-методичного посібника «Нова українська початкова школа: розвиток емоційного інтелекту у молодших школярів».
  • 29 серпня 2023 року о 18:00 год. «Вмотивоване середовище як рушійна сила успіхів у навчанні». Авторка – Олена Шевченко, учителька початкових класів із 29- річним досвідом роботи, методистка, керівниця початкової школи у Новопечерській школі.

Після прямої трансляції записи вебінарів будуть викладені на О.Університет. За успішного проходження тестування ви зможете отримати безкоштовний сертифікат про підвищення кваліфікації на 6 годин. А також першими отримати учительський посібник «Вивчаю — не чекаю», який буде видано восени.

Зареєструватися можна за посиланням:


 

Навчальний застосунок для 1-4 класів «Вивчаю – не чекаю» було створено за сприяння Міністерства освіти і науки України міжнародною організацією «War Child Holland» та громадською спілкою «Освіторія». Уже більше 55 тис. школярів вивчають математику та навчання із застосунком на уроках та вдома. Завантажити застосунок можна за лінком.

За матеріалами з Освіторії


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень