A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників за програмою «Методика викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для здобувачів освіти 8(9) класів ЗЗСО»

Дата: 27.07.2023 11:20
Кількість переглядів: 22

Шановні колеги! Керуючись листом Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського  від 26 липня 2023 року № 01-22/747 «Про  підвищення кваліфікації за програмою «Методика викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для здобувачів освіти 8(9) класів ЗЗСО»  інформуємо вас, що 14-18 серпня 2023 року відбудеться підвищення кваліфікації педагогічних працівників за програмою «Методика викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді»  для  здобувачів освіти 8(9) класів ЗЗСО» в on-line режимі за відповідним посиланням.

Попередня реєстрація слухачів до 10 серпня 2023 року:

Початок on-line занять 14 серпня о 08.30 год. за посиланням: https://meet.google.com/yuy-yxxf-xxg

Приєднання до освітнього процесу у відповідному кабінеті за вказаним посиланням з 08.00 до 08.30 год. щодня.

Реєстрація та зарахування слухача на курси підвищення кваліфікації відбувається у перший день занять по факту присутності.

Додатково повідомляємо, що курс за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів, який розробили експерти проєкту #DECIDE, отримав гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі», який зареєстрований у Каталогу надання грифів навчальній літературі і навчальним програмам за №3.0312-2022.

Про це йдеться у відповідному листі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 28 липня 2023 року № 22.1/12-0-254 «Про надання грифа «Про надання грифа ««Схвалено для використання в освітньому процесі».

Про що цей курс? Про те, як навчитися жити у громаді. Він про наші права, про наші обов’язки і відповідальність! Про те, що ми маємо брати участь у житті нашої школи, нашої громади та нашої країни! Про те, що думка кожного важлива, і про те, що разом ми можемо трохи більше, ніж поодинці!

35 навчальних годин, які відводяться на опанування даного курсу, передбачають мінімум теорії! Адже він побудований на дидактичних підходах з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ) – навчання через участь та взаємодію, реалізацію дослідницьких та соціальних проєктів, комунікацію та співпрацю.

Навчальну програму курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді»  можна завантажити за посиланням:

Лист комунальної установи "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради від 27 липня 2023 року № 01-16/629 "Щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників" 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень