A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Продовжуємо реалізацію проєкту «Підтримки педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайній ситуації»

Дата: 09.08.2023 17:06
Кількість переглядів: 19

Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради і представники закладів дошкільної освіти продовжили реалізацію проєкту «Підтримки педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайній ситуації».

3 та 8 серпня 2023 року у рамках реалізації проєкту було проведено друге і третє заняття тренінгу «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації» для вихователів закладів дошкільної освіти Полтавської області у онлайн-форматі.

Психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна Аколович запропонувала учасникам травма-чутливі практики для розпізнавання травми та безпечного реагування на неї.

Учасниці тренінгу ознайомилися з ключовими принципами роботи з дітьми у стані дистресу, поняттям про першу психологічну допомогу. У ході роботи вчилися виявляти дітей, які потребують допомогу, реагувати та підтримувати дітей дошкільного віку у проживанні різних емоцій.

Інформує в.о. директора Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень