A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Підвищення кваліфікації для практичних психологів закладів освіти «Психолого-педагогічні методи та інструменти роботи з психологічною травмою, обумовленою воєнним станом»

Дата: 13.08.2023 16:37
Кількість переглядів: 32

Анонсовано початок другого етапу курсу підвищення кваліфікації для практичних психологів! Допомагати школярам долати страхи, підтримати у кризових ситуаціях чи спрямувати до пошуку власного покликання, забезпечити збереження психічного здоров'я учнів — це все завдання практичного психолога. Сьогодні його роль в освіті набуває все більшого значення.

На першому етапі курсу підвищення кваліфікації «Зміцнення потенціалу практичних психологів закладів освіти» пройшли підготовку тренери, які тепер координуватимуть і супроводжуватимуть навчання учасників другого етапу.

До другого етапу курсу можуть долучитися усі практичні психологи, які працюють у закладах освіти України, — безкоштовне навчання стартує 21 серпня. На курсі практичні психологи опанують нові навички, поділяться досвідом, дізнаються, які інструменти й матеріали, передбачені міжнародними стандартами. Це допоможе ще ефективніше реагувати на виклики сьогодення та надавати психосоціальну підтримку учням.

Щоб долучитися до навчання треба зареєструватися за посиланням:

Курс запроваджений Міністерством освіти і науки України за підтримки UNESCO та уряду Японії в межах Національної програми з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої першою леді України. Навчання здійснюється партнерською організацією Видавництво "Ранок".

Детально ознайомитися з Типовою програмою підвищення кваліфікації практичних психологів закладів освіти «Психолого-педагогічні методи та інструменти роботи з психологічною травмою, обумовленою воєнним станом» можна за посиланням:

За матеріалами з сайту Міністерства освіти і науки України


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень