A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Українська Гельсінська спілка з прав людини запрошує на вебінар «Як забезпечити права дитини в школі» з Олександром Войтенком

Дата: 13.08.2023 12:42
Кількість переглядів: 91

Шановні колеги! Інформуємо вас, що Українська Гельсінська спілка з прав людини запрошує на вебінар «Як забезпечити права дитини в школі» з Олександром Войтенком. Олександр Войтенко – історик, тренер неформальної освіти, співавтор платформи Stories that Move, співавтор та автор посібників з громадянської освіти та прав людини, історичної пам’яті, освітній експерт з прав людини Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» та експерт УГСПЛ.

Вебінар буде корисним для педагогічних працівників, керівників закладів освіти, батьків, соціальних працівників, юристів, представників організацій громадського суспільства, студентів юридичних та педагогічних закладів вищої освіти,  інших осіб, зацікавленим у даній темі. 

Під час вебінару організатори планують розглянути: чому права людини визначають функціональні можливості педагогів та як краще організувати освітній простір на основі підходу, що базується на повазі до прав людини та прав дитини. 

У форматі дискусії буде розібрано реальні кейси, які стосуються поваги до приватності та особистої свободи, свободи висловлювання поглядів, віросповідання, інклюзії та недискримінації. Учасники заходу поміркують, які права дитини опинилися під загрозою в умовах війни та як цьому зарадити. Окремо слухачі поглянуть на практику залучення дітей до процесу ухвалення рішень та обговоримо важливість цього.

План вебінару:

  1. Права дитини, як рамкові умови функціонування школи.
  2. Як розпізнати порушення прав дитини?
  3. Вчитель та права дитини.
  4. Участь дітей в ухваленні  рішень.

Коли: 16 серпня 2023 року з 16.00 до 17.30 год.

Де: платформа ZOOM 

Для участі у вебінарі зареєструйтесь за даним лінком:

Кінцевий строк реєстрації: 15 серпня 2023 року.

Всі зареєстровані учасники отримають покликання до Zoom-конференції. 

Учасники за потреби отримають сертифікат учасника/учасниці вебінару.

У разі додаткових питань звертайтесь, будь ласка, до координаторки освітніх проєктів УГСПЛ Світлани Побережник, за електронною поштою: s.poberezhnyk@helsinki.org.ua

Захід впроваджується в рамках Програми USAID Ukraine – USAID Україна «Права людини в дії».

Лист комунальної установи "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради від 14.08.2023 № 01-16/653 "Щодо вебінару "Як забезпечити права дитини в школі"

За матеріалами з сайту Української Гельсінської спілки з прав людини


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень