A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Тривають ігри чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2023 року

Дата: 15.06.2023 19:18
Кількість переглядів: 20

12 червня 2023 року у рамках п’ятого туру першого кола чемпіонату, вихованці Ігоря Захарченка, команда ДЮСШ «Гадяч» (наймолодша вікова група) грали на виїзді у Шишаках, де зустрічалися з командою ДЮСШ «Шишаки». Гра завершилася на користь наших хлопців з рахунком 0:1. А наступна гра цього дня, з «ДЮСШ Гребінка-1», завершилася поразкою наших наймолодших представників на чемпіонаті з рахунком 0:7.

13 червня 2023 року у рамках третього туру першого кола чемпіонату,  вихованці Віталія Сахна, команда ДЮСШ «Гадяч» (молодша вікова група) грали на виїзді у Полтаві з однолітками з команд «Голден Ігл» (м. Полтава) і ДЮСШ «Горпинка-2» (м. Полтава). На жаль, наші представники поступилися у цих іграх з однаковим рахунком 2:0.

У футболі всяке буває. Дякуємо, діти, за вашу гру! Хочемо побажати, щоб ваші головні перемоги – в футболі і в житті – були ще попереду. Нехай невичерпне прагнення до самовдосконалення тепер веде вас до нових вершин.

Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам за можливість проводити масові заходи для дітей у цей буремний небезпечний час!

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

Фотоматеріали зі сторінки на Фейсбук директора Гадяцької комплексної ДЮСШ Юрія Івановича Гнипи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень