A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Наша представниця виборола срібло на змагання V літньої Гімназіади України з боксу!

Дата: 16.07.2023 14:57
Кількість переглядів: 30

З 9 по 14 липня 2023 року в Умані проводилися змагання V літньої Гімназіади України з боксу, в яких брали участь понад 350 юнаків і дівчат 2008-2010 років народження з усієї країни.

Зауважимо, що ці змагання були також відбірковим етапом до Всесвітньої Гімназіади, що відбудеться в Ріо-де-Жанейро в кінці серпня цього року. До складу збірної Полтавської області входило 16 юних боксерів та боксерок з Миргорода, Полтави, Гадяча, Решетилівки, Заводського (головний тренер збірної області Андрій Уніжонний).

Проявивши свої найкращі боксерські якості, учениця Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради та вихованка комунальної установи «Гадяцька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Гадяцької міської ради, спортивного клубу «Scorpion Gym» БОГДАНА ХАРЧЕНКО, виборола срібло.

Ще один наш представник, учень Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради ДМИТРО ОГІЛЬКО посів п’яте місце.

Дуже приємно, що у нашому місті є молоді люди, спортсмени якими ми можемо пишатися. Це надзвичайно важливо, що у гадяцької молоді є позитивний приклад того, як перемагати і досягати вершин, гідно представляти своє місто як на обласному рівні, так і на всеукраїнському.

Вітаємо наших представників з чудовим результатом. Пишаємось вами, так тримати!

Подяка тренерам за талановитих боксерів.

Низький уклін батькам за віру в своїх дітей.

Нашим захисникам і захисницям велика вдячність за можливість дітям брати участь у таки заходах.

Слава Україні!

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

Фотоматеріали зі сторінок Андрія Уніжонного та Всеукраїнської  Федерації  Студентського Боксу на Фейсбуці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень