A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Чек-лист від УІРО «ЩО ЗА ЧИМ»

Дата: 11.08.2023 15:50
Кількість переглядів: 216

Для дітей дошкільного віку триває літо – пора чудових  пригод. А для директорів і вихователів-методистів у серпні – найспекотніша пора. Адже попереду – новий навчальний рік.

Народна мудрість стверджує: «Як у серпні дбаємо, так узимку маємо». Аби все було враховано, фахівцями дошкілля Українського інституту розвитку освіти розроблено чек-лист «ЩО ЗА ЧИМ».

Статистика показує, що людина за першу годину забуває 60% отриманої інформації. На жаль, неможливо тримати все в голові, тому важливі речі краще записувати. Контролювати виконання завдань можна за допомогою інструментів.

Чек-лист це контрольний список дій, який допомагає систематизувати роботу, уникнути помилок і відстежувати процес. Подібна інструкція економить час, позбавляючи голову зайвого навантаження. Чек-листи – це керівництво, яке допомагає правильно виконувати будь-які завдання або дії з максимальною ефективністю.

Шановні колеги! Ознайомтесь, роздрукуйте та використовуйте.

Радимо.

Лист комунальної установи "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради від 14.08.2023 № 01-16/652 "Щодо чек-листа Українського інституту розвитку освіти "ЩО ЗА ЧИМ"

Для вас ми вже відсканували QR-коди:

 

За інформацією з сайту Українського інституту розвитку освіти


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень