A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Безплатна психологічна платформа-каталог Resilience.help

Дата: 05.08.2023 23:07
Кількість переглядів: 22

Resilience.help – це безплатна психологічна платформа-каталог, що обʼєднує найкращі світові та вітчизняні практики психологічної допомоги всім учасникам освітнього процесу та актуальні тренінгові програми від ГО «Смарт освіта».

Resilience.help обʼєднує найкращі світові та вітчизняні практики психологічної допомоги для усіх учасників освітнього процесу та актуальні тренінгові програми. Зокрема, “Психосоціальна підтримка для освітян”.

В одному місці  зібрано:

🧷навчально-методичні ресурси;

🧷 інструменти та техніки;

🧷 статті на психологічну тематику;

🧷 цілісні програми з готовими посібниками до окремих відеозаписів, ігор та е-додатків;

🧷 інформацію про різні тренінги для освітян та шкільних психологів.

Ви зможете пізнати, як зберегти внутрішню рівновагу за будь-яких обставин, впоратися з травматичним досвідом та відновити продуктивність. Дізнатись про вікові реакції на травматичні події, подолання стресу у дітей і як говорити з ними про війну.

На базі платформи кожен користувач може зареєструватися та мати власний кабінет, аби зберігати для себе необхідні матеріали та бути в курсі всіх новин платформи й відкриття реєстрації на тренінги.

Усі запропоновані тренінги є сертифікованими програмами з підвищення кваліфікації. Також подано навчально-методичні ресурси, інструменти та техніки, статті на психологічну тематику. 

Користувачі зможуть дізнатися більше про те, як зберігати внутрішню рівновагу за будь-яких обставин, впоратися з травматичним досвідом, відновити продуктивність, зможуть отримати інформацію про вікові реакції на травматичні події, подолання стресу в дітей та про те, як говорити з дітьми про війну.

Для розробки матеріалів для  та концепції платформи було залучено команду фахівців, використовували лише доказові методи психотерапії. 

Перейти на платформу Resilience.help можна за посиланням

За матеріалами зі сторінки ГО «Смарт освіта» на Фейсбуці


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень