A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Опитування для аналізу діяльності Гадяцького ЦПРПП за минулий навчальний рік і планування спільної роботи у 2023/2024 навчальному році

Дата: 17.07.2023 12:10
Кількість переглядів: 151

Дорогі друзі, шановні колеги!

Переважна більшість колег-освітян та працівників комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради та  перебувають у відпустках. І це чудово! Адже саме відпочинок дозволяє розкрити творчий потенціал, покращити працездатність та поглянути на життя з іншого боку.

Відновлюватись та перезавантажуватись необхідно! Необхідно відновити і накопичити багато енергії, яка ой як знадобиться в новому навчальному році! Насолоджуймося спілкуванням із найріднішими!

Будемо читати книги! Спробуємо щось нове!

У наших планах вдосконалення професійного рівня та фахових здібностей, нові знайомства завдяки нашим партнерам: Полтавській академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського, центрам професійного розвитку педагогічних працівників Полтавської області, Національній платформі можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay» та багатьом іншим.

Будемо відпочивати з думкою про кожного з ВАС, дорогі друзі, колеги, партнери. Адже для нас ВИ – джерело натхнення. Тому просимо знайти кілька хвилин та долучитися до опитування, яке допоможе проаналізувати нашу діяльність за минулий навчальний і спланувати спільну роботу у 2023/2024 навчальному році.

Опитувальник ви знайдете за цим посиланням:

або

До опитування можуть долучитися працівники органів управління освітою, центрів професійного розвитку, педагогічні працівники закладів і установ освіти Гадяцької, Великобудищаської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад.

МИ ТАКОЖ ВІДКРИТІ ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ З ПЕДАГОГАМИ, ОСВІТНІМИ УСТАНОВАМИ І ОРГАНІЗАЦІЯМИ, як в межах Полтавської області, так і з всієї України.

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ, задля професійного розвитку педагогічних працівників, розбудови професійного педагогічного середовища як синергетичної взаємодії зацікавлених сторін на основі ціннісних засад та сталого партнерства.

Гарних літніх днів і добрих новин!

Віримо в ПЕРЕМОГУ!

Слава УКРАЇНІ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень