A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Оцінювання обов’язкових результатів навчання за новим Державним стандартом базової середньої освіти

Дата: 10.06.2023 10:25
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Ціннісні орієнтири НУШ, новий Державний стандарт базової середньої освіти передбачають цілком нові підходи не лише до організації освітнього процесу, але й до оцінювання результатів навчання учнів.

Які види оцінювання результатів навчання учнів є в базовій середній освіті? У чому відмінність понять «оцінка» й «оцінювання»? Що підлягає оцінюванню та як часто потрібно його здійснювати? У чому цінність формувального оцінювання?

Про це і не тільки 23 травня 2023 року розповідала Ірина Клименко, проєктна менеджерка з оцінювання НУШ Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України в межах проєкту АРУ, під час інформаційної сесії. Зокрема фахівчиня презентувала проєкт загальних критеріїв оцінювання результатів навчання учнів 5-9 класів та  пояснила, що лягло в основу галузевих критеріїв оцінювання.

Вебінар "Оцінювання обов’язкових результатів навчання за новим Державним стандартом базової середньої освіти"

Цей ефір продовжив низку онлайнових  інформаційних сесій для учасників інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» від Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України в межах проєкту АРУ. 

Завантажте презентацію "Оцінювання обов’язкових результатів навчання за новим Державним стандартом базової середньої освіти":

Фото без опису

За матеріалами Ресурсного центру НУШ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень