A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Презентовано посібник  «Як допомогти учням і батькам у часи війни: керівництво для тренерів»

Дата: 09.06.2023 13:04
Кількість переглядів: 81

Фото без описуВказаний посібник  «Як допомогти учням і батькам у часи війни: керівництво для тренерів» містить методичні рекомендації щодо реалізації практик, спрямованих на підтримку вчителів початкових класів, які працюють у складних умовах, пов’язаних із війною, переживанням стресових ситуацій, і мають віднайти в собі ресурси для ефективної роботи й підтримки своїх учнів, а також їхніх батьків.

Він був створений у відповідь на потребу викладачів закладів післядипломної педагогічної освіти, які брали участь у програмі вебінарів із питань психосоціальної підтримки, що проводилася за сприяння проєкту «Навчаємось разом».

Посібник містить наступні тематичні модулі:

  • стрес, травма, резилієнс, перша психологічна допомога для педагогів;
  • психосоціальна підтримка дітей;
  • робота з батьками;
  • методологія роботи тренера.

Видання розраховано на учителів початкових класів, батьків дітей молодшого шкільного віку. Матеріали посібника допоможуть викладачам, педагогам, які не мають фахової психологічної освіти, упевнено почуватися в темі психосоціальної підтримки.

Посібник рекомендовано Університетом менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України (протокол від 17.05.2023 № 6).

Фото без опису

За матеріалами інформаційного та ресурсного хабу Нової української школи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень