A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Про проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді Полтавської області

Дата: 25.03.2023 15:13
Кількість переглядів: 40

Повідомляємо про проведення Полтавською академією неперервної освіти імені М.В.Остроградського опитування, що триватиме до 30 березня 2023 року в рамках другого етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Опитування анонімне, коротке та не забирає багато часу. В опитуванні можуть взяти участь: учні 5-11 класів, батьки, дідусі, бабусі та будь-хто з бажаючих. (Чим більше буде учасників опитування – тим краще).

Для залучення більшої кількості опитаних рекомендуємо поширити онлайн-опитувальник, що доступний за посиланням: https://forms.gle/Ard2yGdiDqchYiA46 , на сайтах закладів освіти та у відповідних чатах.

Опитування має системний характер і буде проводитись на постійній основі до 2025 року включно (двічі на рік (вересень та березень).

Принагідно інформуємо про вдячність Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського щодо організації та проведення опитування у вересні 2022 року в рамках першого етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Аналітичний звіт щодо першого етапу опитування розміщено в обласному репозитарії освітніх матеріалів на сайті Полтавської академії неперервної освіти імені М.В. Остроградського за посиланням: https://ed.poippo.pl.ua/handle/022518134/1270

Відтак консолідуємо спільні зусилля державної влади, органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства для цілеспрямованого і ефективного процесу патріотичного виховання майбутніх громадян України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень