A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

У Гадячі проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

Дата: 18.02.2023 15:49
Кількість переглядів: 38

Фото без опису18 лютого 2023 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, у якій взяли участь 3 учнів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської і Петрівсько-Роменської сільської територіальних громад.

Слід зазначити, що вимоги до завдань олімпіади з хімії всіх рівнів постійно підвищуються. Інколи завдання обласного етапу не може повністю розв’язати навіть кваліфікований викладач закладу вищої освіти. Це свідчить не тільки про вузьку спеціалізацію конкретних задач, але і про той багаж знань, яким повинні володіти учасники олімпіади.
Всебічна підтримка талановитих школярів, їх постійна і планомірна підготовка, є головним завданням учителів і керівників команд, членів журі.
Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».
Адміністрація Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського подбала про створення належних умов для проведення олімпіади.
Про підсумки олімпіади з хімії буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.
Бажаємо юним олімпійцям подальшого натхнення, жаги до самовдосконалення і надалі бути у фарватері розвитку сучасної української науки!
Слава Україні!

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.

 

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень