A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Проведено семінар-практикум для працівників психологічної служби закладів освіти «Інформаційна гігієна для дорослих та дітей як фактор збереження психічного здоров'я»

Дата: 21.12.2022 17:27
Кількість переглядів: 44

21 грудня 2022 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено семінару-практикуму для працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської територіальних громад «Інформаційна гігієна для дорослих та дітей як фактор збереження психічного здоров'я».

З вітальним словом до практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти звернулася Тетяна Аколович, психолог Гадяцького ЦПРПП.

Про те, як уберегти психіку від інформаційного навантаження та з правилами інформаційної гігієни ознайомила присутніх Юлія Штанько, практичний психолог Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки. Соціальний педагог Любов Лисак розповіла про протидію залучення дітей до протиправної діяльності через Інтернет.

Також на заході психологічна служба Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки представила переможця І етапу міського конкурсу по створенню медіапродукції «Здорова дитина – багата країна» та презентували роботу учениці 9-А класу Богдани Сороки.

У практичній частині семінару-практикуму учасникам було запропоновано взяти участь у Колі «Я та мій інформаційний простір» (Любов Лисак, соціальний педагог Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки), вправі «Шлях героя» (Юлія Штанько, практичний психолог Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки), веб-квесті «9 кроків до інформаційної гігієни».

Тетяна Аколович, психолог Гаяцького ЦПРПП познайомила присутніх з новим методом роботи працівників психологічної служби – шерингом та розповіла про онлайн-курс «Безпечний простір».

Після завершення виконання програми підвищення кваліфікації учасники, які пройшли вихідне діагностування, отримають документ, перевірити який можна на сайті Гадяцького ЦПРПП https://sites.google.com/view/hadiach-cprpp (розділ меню «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників» – «Підвищення кваліфікації у ЦПРПП») – сертифікат учасника семінару, що відповідає вимогам чинного законодавства.

Інформує психолог  Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень