A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Гадячанки серед переможниць обласного конкурсу «Здорове життя – успіх буття»

Дата: 28.12.2022 11:00
Кількість переглядів: 36

Фото без описуЗ метою залучення учнів до поглибленого вивчення природничих дисциплін, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації, пропаганди здорового способу життя, за ініціативи Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» проведено обласний конкурс для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття», який цьогоріч проводився у форматі онлайн за допомогою дистанційних технологій освіти. На Конкурс було подано 203 проєкти. Взяли участь команди з 28 територіальних громад Полтавщини.

Журі Конкурсу відзначило різноманітний тематичний аспект наукових проєктів, креативний підхід до виконання, високий рівень захисту переважної більшості конкурсних робіт, що свідчить про обізнаність учасників Конкурсу щодо сучасного стану галузі дослідження. За результатами оцінки конкурсних робіт визначено переможців та переможниць, серед яких і представниці Гадяцької міської територіальної громади, що презентували власні проєкти у номінації «Візуалізація біологічних об’єктів та явищ»:

учениця 8 класу Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського ЗИГУН Валерія – І місце;

учениця 7 класу Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського ЧЕРКАШИНА Дар’я – ІІ місце.

Зацікавленість наших представниць ідеєю Конкурсу, розмаїття творчих знахідок щодо їх втілення є яскравим свідченням того, що здоров’я для підростаючого покоління було, є і буде найбільшою цінністю життя.

Бажаємо нашим переможницям подальших творчих успіхів, наполегливості в опановуванні знаннями і яскравих перемог у Новому році!

Висловлюємо подяку вчительці біології Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Кравченко Людмилі Володимирівні за підготовку учениць до Конкурсу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень