A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Шановні координатори конкурсу «КОЛОСОК», учителі, бібліотекарі, голови батьківських комітетів!

Дата: 11.11.2022 17:55
Кількість переглядів: 47

Фото без описуУ лютому 2022 року через віроломний напад росії Оргкомітет призупинив організацію конкурсу „КОЛОСОК-весняний – 2022”. У квітні конкурс не відбувся, але сьогодні завдання очікують на шанувальників природи та усіх бажаючих підтримати ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ і наблизити нашу ПЕРЕМОГУ.

Оргкомітет запрошує учнів 1-11 класів та їхні родини до участі у конкурсі-марафоні „КОЛОСОК для ЗСУ”. Цього разу в учасників дві задачі: показати якнайкращий результат у конкурсі і зробити свій внесок на підтримку ЗСУ. Цей конкурс особливий не лише за призначенням благодійних внесків, але й за унікальним сертифікатом, тривалістю, форматом та віковою категорією учасників.

Оргкомітет еонкурсу запрошує Вас долучитись до організації конкурсу-марафону „КОЛОСОК для ЗСУ”.

ВАЖЛИВО:

1. Школа не надсилає заявки на участь, як це було у попередніх конкурсах.

2. Реєстрація учасників буде автоматичною при внесенні учнями відповідей в мобільному додатку (або на ПК). Лише цього разу усі учасники отримають діамантовий сертифікат у номінації „МИ ДОПОМОГЛИ ЗСУ”.

3. Ознайомтеся з УМОВАМИ ПРОВЕДЕННЯ конкурсу-марафону „КОЛОСОК для ЗСУ” за посиланнями:

http://kolosok.org.ua/kolosok-dlia-zsu/

https://e-kolosok.org/kolosok-dlia-zsu/

4. Інформуйте дітей та батьків про умови проведення та етапи конкурсу.

Благодійні внески (від 25 грн) перераховуйте у фонд ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ. Разом з учасниками можуть донатити родини та знайомі, які бажають підтримати ЗСУ. Копій квитанцій про сплату благодійних внесків в Оргкомітет не надсилайте.

Будьте уважні при оплаті карткою на сайті. Якщо Ви оберете „підписка”, то кошти з Вашої картки автоматично списуватимуться щомісячно. Необхідно обрати періодичність допомоги „разово”.

Реквізити фонду: https://savelife.in.ua/donate/?utm_source=kolosok-dlia-zsu

5. РЕЄСТРАЦІЯ КООРДИНАТОРІВ. Для отримання сертифікату волонтера (з годинами) і організатора конкурсу „КОЛОСОК для ЗСУ” просимо заповнити реєстраційну форму координаторів конкурсу „КОЛОСОК” (шкільних, районний, міських, обласних), учителів, які долучилися до організації конкурсу, бібліотекарів, голів батьківських комітетів за покликанням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-MvNktWGMjwos4HfWDpSCJa63mpQtmzs37JXPs81bQW5-Fw/viewform

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень